Nimetön

Runoilija KT

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos elämä potkiikin vain päähän..
 

Ei tästä tule
sitä, mitä etsittiin

Ei tästä tule
tämän helpompaa

Et sinä tule takaisin

Eikä tätä sydäntä
korjaa aika
ei edes aika

Mitä minulle jäi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
KT Nimetön 7.1.2014 0 Runo
KT Nimetön 6.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 21.7.2013 0 Runo
KT Yksinäisen hetki 21.7.2013 0 Runo
KT Nimetön 6.7.2013 0 Runo