Sinä Yksi Vain

Runoilija Rakastunut mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kaipaa ruusutarhaa,
en kaipaa kultakaivoksia,
vain yksi kukkanen,
jota voin kutsua Kullakseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa kaunis ja suloinen,
ja niin vaaleanpunainen.
Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot