Yksin

Runoilija Rakastunut mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin, ei kukaan
sinua tunne.
Itket, ei kukaan
sinua kosketa.
Mietit, ei kukaan
sinulle juttele.

Tyhjyyttä täyttää
vain tummat pilvet.
Olet vapaa ja
onnellinen.
Hiljainen kaipaus
hiljaisuudessa
kaikuu huutona.

Elät, nautit
toivot kaunista.
sydän jaksaa
yksin yössä.
Sinnittelet
silmilläsi,
vaan herkkyys
voittaa,
antaa pisaroiden tulla.

Vaivut uneesi
ja tunnet kuin
myös kaipaat,
samaa puhdasta
kuin on myös
kyyneleesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos runosta se koskettaa..ne kyyneleet..

 

Käyttäjän kaikki runot