-

Runoilija ingeniosus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitukseni ei ole kirjoittaa synkkiä asioita, vaan matkastani tähän päivään. Minä unohdin unelmoida ja uskoa, mikä sai aikaan paljon oppiläksyjä elämältä. Niitä on varmasti vielä tulossa edessäkin päin, uskon karmaan ja loin sitä joskus hyvin paljon. Nyt koitan hyvittää tekoni myös runojen muodossa. =) Toivottavasti saat jotain irti runoistani, jotain hyvää! =)
 

Tahdon sanoa etten tiedä mikä minuun meni
jos tietäisin korjaisin sen heti

en jaksanut enään
ei taivas näyttänyt siniselle avaruutta vasten
se oli vain pelontäyteinen maalaus

en tiennyt mikä oli totta enään
olinko minä totta
tämä elämä

pelkäsin avaruutta
pelkäsin kuolemaa
pelkäsin jumalaa
pelkäsin pimeyttä

tarvitsit minua ja sitä varten täällä olen
mutta en voinut lohduttaa
sanoa sanoja joita tarvitsit
sanoja jotka ei merkkaa mitään
ne kuuluu ääneen kuitenkin sanoa

anna anteeksi etten täyttänyt odotuksiasi
anna anteeksi ettei tarpeesi toteutunut

minä silti rakastin
en odottanut mitään saavani takaisin
en sitonut sinua tarpeisiin ja odotuksiin
voisinko olla niin julma

en

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot