Mitä on omaisuus

Runoilija ingeniosus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarkoitukseni ei ole kirjoittaa synkkiä asioita, vaan matkastani tähän päivään. Minä unohdin unelmoida ja uskoa, mikä sai aikaan paljon oppiläksyjä elämältä. Niitä on varmasti vielä tulossa edessäkin päin, uskon karmaan ja loin sitä joskus hyvin paljon. Nyt koitan hyvittää tekoni myös runojen muodossa. =) Toivottavasti saat jotain irti runoistani, jotain hyvää! =)
 

Olenko minä se mitä omistan?
Määrittääkö vaatteet joita ostan, arvoni?
Kertooko autoni rikkaudestani, vai köyhyydestä?

Jos näet hänet ryysyissä ulkona pyytämässä rahaa, antaisitko?
Jos näet hänet siististi pukeutuneena ulkona pyytämässä rahaa, annatko?
Kun sinut riisutaan omaisuudestasi, läheisistäsi, ystävistäsi ja töistäsi, tiedätkö kuka olet?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

diippiiä, viisasta, hyviä ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot