Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Käärin sätkän
toivon sen loppuvan tähän

Tupakoivat kuolevat nuorempina
ennen olin asiasta innoissani
hidasta itsemurhaa
jotain tekemistä
kiva lause

Mitä hemmettiä
en tiedä enää
kuinka typerä täytyy olla
kun ei usko parempaan
ei usko tulevaisuuteen

Raotin sydäntäni
avasin mieleni
sinulle

Uskoa ja toivoa täynnä
joka hemmetin päivä
kiitos

Selite: 
:3 Kaikkea sitä tulee mieleen :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä aion kyllä elää tupakoinnista huolimatta vähintään sen mitä muutenkin ; ) Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot