Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Onneksi sä et ole täällä
vaikka mä sitä toivoisinkin
sillä

Tarkistaisin varmaan aina yöllä
ootko sä elossa
kai sä hegität vielä

Antaisin sulle kaiken peiton
ettei sun tulis kylmä
lämpimän suukon
vaikka sä nukutkin

Pimeän tullen suojelen
ettei sua pelota

Hymyilen
ettet luule mun olevan vihainen
itsekseni kihertelen
mietin sun olevan söpö

Kuka sellaista jaksaa?
Toivottavasti sinä..

Selite: 
Köh
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai kuinka ihanan suloinen runo : ))

Aika homo ;)
No se oli vitsi

Toimiva ja mielestäni hyvä!

rakkautta

pidin

Voi sinua söpöilijää. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot