Nimetön

Runoilija Runawayboys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

E A D G
 

Sinulla ei tänään ollut aikaa minulle
ei se minua haittaa
minä odotan sitä
kun pääsen mieleesi
sinne sisälle leijumaan

siniseen uneen
jossa leijun
leijailee myös ruusujen terälehdet

pehmeät suudelmat ihollani
silkkinen kosketus hiuksillani
se ei päästä otteestaan
auringon säteiden yrittäessä meitä tavoittaa

siinä tilassa
meitä ei tavoita kukaan

Selite: 
No HUHHEIJAA, kun tuli imelää tekstiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, suloinen runo...eikä yhtään liian imelä ; )

Do not disturb

Hotellihuoneen ovessa ;)

Tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot