Ystävyyden alkeet

Runoilija Edenias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2014
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 21:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1997

Ajattelen paljon, ja koen paljon.
Kirjoitan paljon.
Olen olemassa tekstieni kautta.

Why does losing you
Mean I must lose me too ?
Why does losing me
Make you so happy?
Why does losing me
Make you move
So peacefully
Why does losing you
Make you happy?

 

Ystävyys on hankalaa jos siitä ei puhu.
Vielä hankalampaa, jos siitä ei tahdo puhua.
Se on vaikeaa jos ei puhuta,
vaikeampaa jos pidetään mykkäkoulua.
Surullista jos sanaakaan ei sanota,
surullisempaa jos sen annetaan vain olla.

 
Mikä ystävä sitten on?
 
Se jonka kanssa puhutaan.
 

Selite: 
Ystävyys voi joskus parantua perusasioita kerratessa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainakin niitä ihan sydänystäviä on yleensä todella vähän <3
Viisautta pohtivassa runossasi !
 

Käyttäjän kaikki runot