vaaroissa

Runoilija Taukopaikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta sen merkitys voi muuttua.
 

Pitäkää minusta kiinni
Taivaan valkoiset linnut.
Pitäkää minusta kiinni,
älkääkä antako tippua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot