Nuolet kuin sanat

Runoilija Taukopaikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta sen merkitys voi muuttua.
 

Nuoli, sana, terävät.
satuttavat.
Jousipyssy on sinun käsissäsi.
Tulevat kaaressa tarkasti tähdättyinä.
satuttavat
monta, yksi kerrallaan, tiheään.
satuttavat
suoraan sydämeen
tappavat?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuolet kuin sanat: todellakin, tunteet tappavat. Kaiken voi ajastaan antaa anteeksi mutta kannattaako ja/tai voiko unohtaa...

Sanoilla on suuri voima, suurempi kuin moni tajuaakaan.
On merkitystä: mitä, kelle ja miten sanot.

 

Käyttäjän kaikki runot