Minun muurini

Runoilija Taukopaikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta sen merkitys voi muuttua.
 

Rakennan muurin
itseni suojaksi,
jonka yli
ei pysty kiipeämään,
jonka läpi
ei pysty
murtautumaan.
Se muuri
suojelee minua.
Se muuri
pitää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot