Turhat tunteet

Runoilija Kuurasydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2014
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minne me päädytään, sen tahtoisin tietää.
Niin vaikeaa on mun epätietoisuutta sietää.
Onko tää pelkästään harjoitusta
vai viekö lähemmäksi elämäntarkoitusta?

Kun sanat ja teot eri kielillä puhuu,
aiheutuu vain hämmennystä ja suruu.
Täytyykö mun oikeasti itseäni tyrkyttää
vai välimmekö se sittenkin vain myrkyttää?

Haluaisin ymmärtää ja osata lukea sua.
Yksin vain haparoin – mikset auttaisi mua?

Hiljaisuus tuo muurit ja vie meidät kylmään,
mun tunteet olikin turhia, vihdoin sen nään.

Selite: 
Vapaus. Ihmissuhteisiin tarvitaan aina molemmat osapuolet.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot