Onko niin?

Runoilija Kuurasydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2014
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko niin, että vain se
mikä näkyy on totta?

Näytän tunteeni,
joten välitän enemmän.

Onko niin, että olen
vain tyhjää ilmaa?

Yritän puhua,
mutta sä et kuule.

Onko niin, että meitä
ei tarkoitettukaan?

Jos lähtisin pois,
sä et seurais.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot