Ilman sinua

Runoilija Kuurasydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2014
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rikkinäinen, petetty
- varjo vailla toivoa.

Yksinäinen, tallottu
- sielu vailla suojaa.

Vaillinainen, viilletty
- sydän vailla sinua.

Kadotukseen tuomittu
olen minä ilman sinua.

Selite: 
2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot