Ansa katkerien unelmien

Runoilija Fruu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pysähdy maailma, olen pudonnut! Koukeroinen kieli minut hukutti, vaikka sanoja vailla on suu. Musteen tahrimat sormet ovat heikkouteni, vahvuuteni ja rakkauteni.
 

Sade yön kasteli hellästi
antaen tehdyn syyn kosketukseen

alla sumuisen yöavaruuden

Ruskoon asti valvoimme
erikseen ja silti yhdessä

nauraisin jos voisin

Valtaisa voima kuin riivaajan
antoi tahtonsa mulle
lainaksi

Teinkö silti mitään? En

ansa katkerien unelmien

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot