Sinä

Runoilija Jäämi

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valmis olin torjumaan vastuksenvasarat
Olin tahdon valjastanut
niin valmis olin käymään
pohjolan talvea vastaan.

Olin valmis mut niin pieni ihminen alkuvoiman edessä
Ei saanut tuulen tuiverrus, ei jäätävä viima tahtoani murtumaan.

Yksi hymy, yksi sana kosketus.
Riisui sotisopani, kilpeni laskin,
rintani paljastin.

Viiltävän piston tunsin, tiesin hävinneeni.
Noustuani antauduin voimalle alun,
ilolla tunteitani seuraten suurta rakkautta tuntien
oli pohjolan soturi alistettu.

Ei niin vahvaa panssaria
Ei niin voimakasta tahtoa
Ei niin uljasta sydäntä

Joka ei särkysi
Joka ei taipuisi
joka ei murtuisi
edessäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä, tuo kummallinen taideteos joka antaa asioita jotka hetkeksi taivuttavat tahtoonsa. Silti savuavalta tantereelta voi huomata nousevansa, vahvana, hävinneenä voittajana.

Koskettava runo...

 

Käyttäjän kaikki runot