Lupaathan

Runoilija Runoilija092

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivottavasti saan vielä koskettaa sua.
Toivottavasti saan vielä halata sua.
Toivottavasti saan vielä tuntea sun kosketuksen.
Lupaathan mulle,
Että saan vielä koskea, halata ja tuntea kosketuksen.
Lupaathan,
Ettet koskaan lähde

Haluan että välität vielä vuosienkin päästä.
Että rakastat mua vielä sillonkin ja mä rakastan sua❤

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot