Ei ihme

Runoilija en

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eikä meidän tarvinnut
miettiä mitään
ei tarvinnut ruokkia ketään
niin kuin sinulle kerroin
olen aina janonnut
jotain joka lähtee
pelkäämättä itään
ei ole tarve
koskaan suunnitella
ei ole ihme
ettei kukaan palaa
rakastumme autioina
palaamme täysinä
kuin kesän kuu
paistaa sekä päivällä ja yöllä.

Selite: 
Eiköhän kaikki tullut ilmi.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot