Bambi

Runoilija valtteri

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelin taas kirjoittamaan

Pidän musiikista, valokuvista, näyttämötaiteesta, käsiaseista, rata-ammunnasta, metsästyksestä, eläimistä, kahvista ilman maitoa, viskistä sekä savukkeista.
 

Taipumus tragediaan. Kärkäs kummastelu ja heikkoluonteisten ihailu sai hänet sosiaaliselle puolustuskannalle. Jokainen sana jonka kirjoitan olkoon näkemys sielustaan, johon ei auttanut usko - olit hengetön. Pitkän polttovälin pinnaakkelina uskottomuus, joka syöksi tytön rinnuksilta rapakkoon. Puhui kuin olisi uinut ranteet auki haialtaassa - sinisilmäinen idiootti. Bambi joka ei päässyt täplistään, täten tuomittu ajovaloihini. Miltein hukkui punaiseen mereen, oksensi värikkäitä koralleja katuojaan, kaivoin hänelle käytettyjä nenäliinoja sekä viskipullon hansikaslokerosta. Hän istui autooni itsevarmasti - syljeksi maailmalle. En halunnut muistavan mitään, tahdoin vain tuntea hänet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot