Saatanan huora

Runoilija 66cc92a6a4698beb220494fe93d33656

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013
Viimeksi paikalla: 26.7.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ihminen runouden valtavalla äärellä.
 

saatanan huora
miksi kiusaat ja tuhoat
poljet ja uhoat
minä rehti ja suora

kärsin ja puren
rakkauttamme suren
en osaa, en
mä yksinäinen
kai nyt ja aina
vastaan tulen
mä suomalainen

saatanan sika
oma kultani sinä
minussa vika
rakkaudella, minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaakin tekstiä rakkauden tuomista varjopuolista.

Erittäin paljon kiitoksia kommentistasi Adalmiinanhelmi!

ristiriitainen

pidin

Tonttumies: Suurkiitokset kommentista sekä palautteestasi (koitanpa kiroilla enemmän ensi kerralla) !

seba: Kiitos ja kumarrus kommentistasi!

 

Käyttäjän kaikki runot