Peto

Runoilija 66cc92a6a4698beb220494fe93d33656

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013
Viimeksi paikalla: 26.7.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ihminen runouden valtavalla äärellä.
 

olo raukein
kuin itsestään
peto kauhein
vahva ja sitkeä
pitää pilkkanaan

liattu kauneus
tärkeimpänsä orjanaan
ihmisen haureus
en jaksa itkeä
tahdon oksentaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot