Vielä voi vaikuttaa

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meri meitä erottaa
Ja sen jäät pois sulaa
Aurinko liikaa lämmittää
Eikö sen ahdinkoa vois helpottaa
Minne vesi katoaa
Onko siitä aika irroittaa

Meidän virtamme pysähtyy
Ja viimeiset voimat heltyy
Ympärillä ongelmat kertyy

Ympärillämme metsissä
Meidän toisiamme etsiessä
Näämme luonnon kadotessa
Kauneus olisi sademetsissä
Mietin niitä katsoessa
Onko apu näissä hetkissä

Meidän virtamme pysähtyy
Ja viimeiset voimat heltyy
Ympärillä ongelmat kertyy

Aavikossa näemme pian nälkää
Mutta sinä näytät kylmästi selkää
Jääkarhuillakin on liian kuuma
Olisiki aika etsiä muutosta?
Vielä voit vaikuttaa

Selite: 
Ilmastonmuutos, nyt pitäisi toimia!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot