Saanko lähettää terveisiä

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.
Missä me ensi kerran kohdattiin
Siellä tarinoita kerrottiin
Meille aina lausuttiin
Uskothan loppuihin onnellisiin
Sinun tarinasi päätettiin
Lopulliset kiitokset jätettiin

Kertsi
Saanko lähettää terveisiä
Sinne missä enkelit eivät ole ihmeellisiä
Voithan vielä kerran kertoa
Kaikki on paremmin taas huomenna
Minä näen sinusta kuvia
Öisin kun valtaat unia
Saanhan lähettää terveiset
"Sinusta jäi muistot ikuiset"

2.
Kolme kertaa saa toivoa
Mutta tuoko sekään takaisin sinua
Muistoja kauniita ja ihania
Hyvästejä ja lupauksia monia
Kuuletko sinä vielä minua
Kun lausun pyyntöjä kovia

Kertsi
Saanko lähettää terveisiä
Sinne missä enkelit eivät ole ihmeellisiä
Voithan vielä kerran kertoa
Kaikki on paremmin taas huomenna
Minä näen sinusta kuvia
Öisin kun valtaat unia
Saanhan lähettää terveiset
"Sinusta jäi muistot ikuiset"

C-osa
Sattuuko kuilun reunalla
Jos on kiinni ottamassa ennalta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot