Se t-paita, joka tuoksui sinulta

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Se t-paita tuoksui ihan sinulta
Minä nukuin se ylläni
Sinä tiukasti painautuneena
Olkapäätäni vasten
Hetken minusta tuntui
Kuin valo olisi laskeutunut yllemme
Katsoin sinua nukkuessasi
Sinun uninen hymysi oli uskomaton

Mutta aamulla minun oli mentävä
Laskostin sen t-paidan tuolillesi
Sen, joka tuoksui sinulta
Suljin oven perässäni
Koskin poskeani siitä kohdasta
Mistä sinäkin olit koskenut
Sekin tuoksui sinulta
Selite: 
Elämän pienistä hetkistä pitää nauttia, sillä aina niitä ei ole mahdollista toistaa tai palata niihin.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno,selite myös
 

Käyttäjän kaikki runot