Ennen kuin unohdan

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 

~

Jalkani uupuvat
kiitävään kiireeseen

mykäksi hiipuu
aamuni viserrys

maailman tomu syö
silmieni kirkkauden.

Herrani, Jumalani

Ota kiinni
ennen kuin kaadun

ja unohdan.

Miten kaunis on
kyynel
raamattuni lehdillä

helminauha
Sinun
käärinliinoissasi.

~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, herää kaipuu syämmeissäin, mietin miksi on näin. Sua kiitän kauniista runostas, on se hieno ja upea.

 

Käyttäjän kaikki runot