Siipiuntuva

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 


Jos olet kuullut

miten siipiuntuva
hiljaa hyräilee
keinuessaan tuulessa

keikkuessaan alas
veden pintaan
särkemättä sitä

Tiedät

miten vähän voi olla
niin valtavan paljon

särkemättä mitään
ääneti hipaista

sisimpääsi
puhtaan
soinnun

laulun

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärimmäisen herkässä keveydessään tämän runon sanoma on painavaa. Todella kaunis runo!

Ensilukemalla suosikki.

Taivaan vallat - Upea !

Voin kuvitella mitä tarkoitat tällä runosi herkkyydellä, kertakaikkiaan upea runosi :-7

Herkkää ja kaunista.

Kaunista ja herkkää.
Kaunista ja herkkää kerrontaa.
Herkkä ja vahva... parasta mitä tähän päivään voi toivoa
 

Käyttäjän kaikki runot