Valoksi

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 

Valoa suljen
salkkuuni pieneen

kannan sen varoen
porttisi pieleen.

Jos joudut yksin
pimeään yöhön

ota salkusta lyhty
laita valoksi vyöhön.

Sauvaasi ripusta
lyhdyistä toinen

näin matkassa kulkea
yössäsi voinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin kaunista ja herkkää
 

Käyttäjän kaikki runot