SYDÄMEENI, HERRANI

Runoilija ce5b5d4a3e1940d620e0d9ef6a348042

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2011
Viimeksi paikalla: 29.5.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.4.2024

Runoilijan sielu


luonnonvarainen
aarnio


hallittu kaaos.
 

Sydämeeni, Herrani
anna rakkautta

olla lempeä suvanto
kosken kuohuista toipuvalle

olla levollinen airon piirto
tyvenen veden helmaan
uupuneen venheestä.



Sydämeeni, Herrani
anna viisautta

karttaa meren karikot
matalien vesien vaarat

olla kartta ja kompassi
tietä kysyvälle
olla lyhty ja kynttilä
pimeässä kulkevalle.



Sydämeeni Herrani,
anna rakkautesi valo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo on kaunis ja nöyrä rukous. Uuden vuoden alkuun sopiva.

Upea, koskettava rukous suoraan sielusi sisimmistä sopukoista. Kosketti.

Kaunis ja lämmin on rukousrunosi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Runosi on kaunis ja koskettava rukous.
PALJON ONNEA !

Kiitos tästä runosta ja Onnellista syntymäpäivää <3

Tämä on kuin rukous.

Hyvää syntymäpäivää sinulle!
@>--)--)---

Syntymäpäiväonnittelut :)

Upea, koskettava rukous suoraan sielusi sisimmistä sopukoista. Kosketti.

Upea, koskettava rukous suoraan sielusi sisimmistä sopukoista. Kosketti.

Upea, koskettava rukous suoraan sielusi sisimmistä sopukoista. Kosketti.

Toivottavasti löydät haluamasi.
Olen löytänyt, Kiitos Herralle !
 

Käyttäjän kaikki runot