Hajatelmia

Runoilija Matkalainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2013
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lailla tuhansien aamujen, näen auringon nousevan
Taas varjoon jään, ei sen säteet minuun osuneetkaan
Kaunista katseltavaa silti, soi silmissäni toive
Josko säteet sen, lämmön minullekin soisi, onnen toisi

Katson aamun utua tovin, jos toisenkin
Silmin sinisin maailmani kohtaan, lasein ruusunpunaisin
Kunnes päätäni puistellen, haaveet harteiltani ravistelen
Jos jokainen meistä on oman onnensa seppä
Niin taitaa taitoni ylittää, tämä taos elämäni mun

Selite: 
Totuushan on kuitenkin, että kun itse tekee, niin saa mitä sattuu tulemaan.... <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Päivästä päivään...työtä ja tehtävää.

"auringossa aina varjo seuraa kulkijaa"..
vaikket siis olisi loisteessa, olet sen lähellä,
älä siis luovuta, älä haaveita pois heitä,
päivittää toki voit, jos tarvetta siihen näät :)

 

Käyttäjän kaikki runot