Joulupukille

Runoilija Vaimo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hullu olin kun matkaasi lähdin, enkä näköjään eroon pääse.
 

Lupaus ajasta
(unohdit olla)
parempi mies

Lupaus tunteesta
(unohdit olla)
parempi mies

Lupaus aktiivisuudesta
(unohdit olla)
parempi mies

Lupaus perheestä
(unohdit olla)
parempi mies

Lupaus "vaikka kahdesta työstä"
(unohdit olla)
parempi mies

Lupaus selviytymisestä
(unohdit olla)
parempi mies

Cheek on kunkku
ei kellarin (x)unkku.

Selite: 
Jo eka luokalla lasketaan ja osataankin laskea 1 + kirja = kynä jos kynä on 5, paljonko on kirja? Ei siihen elämänkoulua tarvita.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot