Väärä

Runoilija J

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.9.2013
Viimeksi paikalla: 21.9.2016 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se oli vain sen yhden kerran.
Kännissä ja läpällä.

Sait minut haukkomaan henkeä nautinnosta,
himosta huokaamaan.

Jätin jälkeni sinuun,
tunsin kipeän pään,
ja aristavan kaulan.
Kiihkon aiheuttaman kosteuden.

Olisit ottanut minut heti,
mutta minä olin väärä.
Muuten mikään ei olisi sinua estänyt.
En edes minä.

Muistan välähdyksiä,
mutten tunne katumusta tai häpeää.

Toisin kuin sinä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kännistä erotiikkaa.

Toden tuntuista kerrontaa, melkein tunnen aamun jomotuksen, pienoisen krapulan...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
J Se tunne 3.10.2013 4 Runo
J Narsisti 22.9.2013 2 Runo
J Hiljaa kuihtuva 28.10.2013 2 Runo
J Väärä 12.2.2015 2 Runo
J Lasi 22.9.2013 1 Runo
J Herännyt sydän 22.9.2013 1 Runo
J - 12.2.2015 1 Runo
J Tyhjä 12.2.2015 0 Runo