Sitoutumiskammoako

Runoilija LeidiM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmettelijä
 

Miksi minusta tuntuu
että roikotat banaania
koska haluat että
syön kädestäsi
yksi banaani
ei pitkälle riitä
ei se ole
pietarin kalansaalis
onneksi on
sitä leipää

miksi kuitenkin
kaikki on yleensä
hyvin

kun näemme

Selite: 
lokerointiin voi tottua :(, mikä on sama kuin hyväksyminen
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja banaanis on vitusti hiilareita. :( ihan sikahyvä, tykkään!

Niin tuttua, vaikkei kyse olekaan ihan samasta asiasta...hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot