2-0

Runoilija LeidiM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmettelijä
 

Kun ihmisen pitää elää
sen yhden kanssa
loppuelämänsä

itsensä

niin olenpahan ainakin
itsestäni ylpeä

olen sinut esitellyt
kaikille läheisilleni

ja olet aina tervetullut
kotiini

sinne mahdut aina

johdan rakkauspeliä

2-0

Toivottavasti edes tasoitat
puolestani

saisit jopa
voittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovela runo

Jotenkin tosi haikea runo... ja hyvä

Mielenkiintoinen yhtälö.

 

Käyttäjän kaikki runot