Pelottomia

Runoilija LeidiM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmettelijä
 

Kaikki meistä
eivät ole Wallis Simpsoneita

mutta Eetu oli sentään
rohkea mies

kun uskalsi hylätä pakastimen
jossa oli paljon ruokaa

luonto pitää omistaan huolen

mutta itse se saalis
pitää metältä hakea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi kaupat on olemassa, muuten vois kuolla nälkään ; ) Hyvä runo

omalaatuinen runo, pidin tästä.

erikoinen ja hyväkin, pidin

 

Käyttäjän kaikki runot