2562013

Runoilija Luckragol

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sitä ihaninta
käydessä ajan hiljaa
vierelle istuen
paratiisin avasit
hiljaa iskien sydämen sykkeen
villiksi myrskyksi manasit
sitä hiljaisinta
kämmentä tutkien katsoin
lämmössäs riehuen
salassa vavisin
riuhtoen vapaaksi halut salatut
kosketin kättä jumalatarten
sitä halutuinta
varteni varttuen mittaan
perusta horjuen
kaikesta antauduin
virtani valtavan voimani mahdin
sormeis varaan halusin

Selite: 
-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot