Nimetön

Runoilija Yksinäinenvaeltaja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, jonka elämä hylkäsi
 

Tulee päiviä jolloin et jaksaisi jatkaa
tätä yksinäistä, mutkaista matkaa.
Niin raskaalta kulkea tuntuu tie,
et ehkä tiedä, minne se vie.
Ne jotka kulkivat sen aikanaan,
eivät palaa takaisin kertomaan
miten surujen metsässä suunnistetaan,
tai kuinka ikävän portit avataan
tai koska ja missä tavataan.
Se on paikka, josta vaietaan...
Vai onko juuri tuo oksa tässä
rakas käsi kättäsi etsimässä?
Ja kun tuulen hiuksillas leikkivän luulet,
ole hiljaa, kaivatun äänen kuulet,
hyväilee sinua rakkaat huulet.
Hänen hymyään luontokin hymyilee,
puhu, ystävä, kyllä hän kuuntelee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yliluonnollisuutta

pidin todella paljon

Salaperäisyyden verhoama hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot