Sanat hukkuu kyyneliin

Runoilija e498eb7d3e3f2b84cfdba3da4cb42892

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2014
Viimeksi paikalla: 18.5.2018 8:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Minä olen minä totuudenkin satuttaessa
 

Henkien hallinnassa
tämä elämä

rakkuden kahleissa
valhe paljastuu

itkujen päässä,
tie tulee risteykseen,

sanat hukkuu kyyneliin.

Minä olen erilainen,
parempaa.

Huominen on tuskan
hahmotelmaa,
parempi muistaa,
että tuuli kääntyy vastaan
kotiovella,

sielläkin sanat hukkuu kyyneliin,
rakkautemme saastuu.

Oli virhe odottaa elämältä
enemmän,

sekin hukkui kyyneliin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastoinkäymiset kuuluvat elämään. Ajan myötä kaikki muuttuu paremmaksi.
 

Käyttäjän kaikki runot