syvä kaipuu

Runoilija Tiikelii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa, vahvistaa
 

Muistelen hetkiä hyviä, vaikeita ja haikeita. Olisin halunnut hyvästellä vaan en saanut, olisin sanonut kuinka rakastin sinua..En voinut sanoa koska lähdit, en saanut muistojamme mielestäni, mutta kun oikein ajattelen tunnen kuinka sulaudut muistojemme mereen, kuinka hivuttaudut sydämmeeni mutta koska en saa sinua pois muistoistamme enkä sydämestäni nii olet aina luonani missä sitten olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot