Menneelle

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 
Muistanko vielä miltä tunnuit
Miltä näytit vuosien varrella
Miltä tuntui kun olit aina siinä

Osan olen jo unohtanut
En kai muistanut painaa mieleen
18 vuotta siihen totuin

Nyt myöhemmin kyllä muistan
Miltä tuntui kun ei vielä ollut
Päättymätöntä ikävää

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata jäädä liiaksi menneeseen, vaan eteenpäin hyvillä mielin <3 
Hyvää pohdintaa ja ai että, miten surullinen loppu. 😔 
Koskettava tämä runosi. 
 

Käyttäjän kaikki runot