Lukija

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 

Luet runoni peilin kautta

Tulkitset itsesi mukaan

Osaan kuiskia sinulle juttuja

Joista tietää ei voisi kukaan

 

Sinut tunnen sadoilla nimillä

Minut tiedät vain sivulta tältä

Sulle hymyilen väkijoukossa

Istun bussissa viereen, en vältä

 

Kun tapailet näitä rivejä

Niin tiedät tän olevan sulle

Muistona viime kerrasta

Valopilkkuna unohdetulle

 

Mutta minä en unohda sinua

Olet kaikissa runoissani

Luet sanat ja lauseeni eloon

Elät hetken tän kanssani


Kiitos siitä :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kenelle oletkaan tämän kirjoittanut, niin hän on varmasti onnellinen. 
Hyvä oivaltava runo kirjoittajan ja lukijan vuorovaikutuksesta.
Kuvaa hienosti kirjoittajan ajatusta ja myös luo ja kuvaa tämän sivuston hyvää henkeä.  Kiitos Kirjoittaja.
 

Käyttäjän kaikki runot