1/365

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 

Ihmiset joiden elämä on
Rakkauden hillopullaa
Eivät ymmärrä niiden tunteita
Joiden ohitse se aina rullaa

Vaikka olisi valmis ja antaisi
Omastaan toiselle puolet
Ajan pahoina hetkinä kantaisi
Jakais maailman ilot ja huolet

Mutta onko se 24/7
Love sittenkään täyttymystä
Moni arjen sumussa laahustaa
Muilta peitellen pettymystä

Ehkä löydätkin ihmisen viipaleen
Jonka kanssa kaikki vain toimii
Ootte salaista säätöä kumpikin
Mieli rusinat pullasta poimii

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunsin piston sydämessäni, tietämättä miksi.
Tämä runo kosketti. Erityisesti pidän viimeisestä säkeistöstä.
 

Käyttäjän kaikki runot