Kuivaa puuta

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 

Seison kylmässä suihkussa
Etten olisi niin kuivaa puuta
Silti palan jälleen halusta
Enkä tahtoisi mitään muuta

En kyteä pienellä liekillä
Savutella katkeraa usvaa
Tahdon räiskyä rovion huipulla
Valojuovina taivaalle kasvaa

Palan puoliksi ja minun liekkini
Tätä toista puoltani nuolee
Ei jatkua voi tämä ainiaan
Toinen puolista lopulta kuolee

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin mielenkiintoinen. Pidän tästä todella paljon.
Ei pidä itseään unohtaa edes himossaan, hyvä runo
Taidokkaasti palamisesta, hyvä runo isoon tunnelmaan!
Palaa puoliksi...
mutta miksi
miksei loimuta täydesti
kipinöidä tuuleen
vaikka palaakin tuhkaksi
elää ennenkuin kuolee.
Upeaa kerrontaa tässä runossasi, voi että runoilu on ihanaa.
Kaksi ensimmäistä säettä kolahti tosi lujaa minuun,
ja tuntui että ... hetkinen, olenko minä nämä kirjoittanut :)
Mutta sitten kolmas säkeistö paljasti; en ole.
Ei niin etteikö kolmas olisi sopiva runoon, on se!
Kokonaisuus Hieno.

Itseään pitää Rakastaa, muistetaan se.
 

Käyttäjän kaikki runot