Viimeiset sivut kertovat

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 

Olet salaisuus ainutkertainen
Olet puhtaanvalkea helmi
Kuin suoraa satukirjasta
Minä olen se tarinan kelmi

Vai oisinko sankari sittenkin
joka lopulta paikkansa täyttää
Tuo iloa ihmisen iltoihin
Jos uskaltaa tunteensa näyttää

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno nimi runolle. Kaunista, herkkää sanailua. Tykkäsin kovasti, tuokin; toinen on helmi ja itse kelmi - aivan mainiot tuohon : )Ja lopussa hyvää mietteliästä, hyvää tahtoa..
Runosi sisältää itsensä aliarvioimista ja silti toivoa, hyvä runo
Kannattaa uskaltaa näyttää tunteensa. Kaikki voivat olla sankareita lopulta.
"L'espoir fait vivre."
 

Käyttäjän kaikki runot