Polte

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 

Muutat huomisen täksi päiväksi
Kun kerran vain kosketat sitä
Minä luovutan kuluvan eiliseen
Ei auta vaik tekisin mitä

Yritän siitä muistaa ne palaset
Jotka säilyvän mielessä toivon
Pitää itsellä turvassa unholta
Loput polttelen liekeissä raivon

Ei silloin kielletty järkeä toimimaan
Mut halu korvensi silmiä sen
Sitä poltetta saanut en sammumaan
Vaikka yritin, tai sitten en

Nään kun pitelet huomista kädessä
Ja tutkit sen puhdasta pintaa
Voitko piirtää sen pinnalle liekkejä
Tahdon suudella jälleen sun rintaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on sellaisia sanamuotoja/-lauseita jotka "satuttavat kauneudellaan" lukijankin maalailemaan mietekuvia runon "tulisuuden sisäisestä poltteesta".
Niin kaunista - tykkäsin kovasti, kun huominen ja eilinen vuorotteli...
Vahvoja tunteita, menetystä ja surua. Toimii!
Sinulla on tunteet hyvin pinnassa, sekä sopivasti poltetta rinnassa.
 

Käyttäjän kaikki runot