Ne matkat

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 
Kaupungin kapeat kujat 
Ja mausteilta tuoksuvat torit
Kiiltävät kivet jalkojen alla
Tuhansien jalkojen kiillottamat

Ympärillä verkkainen arki ja puhe
Kielellä jota en ymmärrä

Suljen silmät ja annan sormien hyväillä
Kulkea muuria vasten

Johdattaa portille saakka
Maailman ovelle
Sinne mistä kaikki alkaa

Ne matkat
joita en koskaan tehnyt

Joita en koskaan tee
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielikuvitus matkoja on mukava tehdä, eivätkä maksa mitään.
Tärkein matkoista on itse elämä.
 

Käyttäjän kaikki runot