Päivä jonka vaihtaisin

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 

Jos päivä lähtee liikkeelle
Väärän veitsen valinnasta
Josta huomautit siinä kun irrotin
Leivän päällistä alimmasta

Siitä eteenpäin liki jokainen
Homma kääntyi vituralleen
Kevään lämpimimmänkin auringon
Tuo tunnelma murskas alleen

En kykene aatosta lukemaan
Joka koskaan ei sanaksi muutu
Vaikka tahtoisin kyllä itsekkin
Yritystä siihen ei puutu

Sitten saapui välille hiljaisuus
Joka sulautui ääneti yöhön
Ehkä muuttuu se aamuksi johonkin
Kun lähdemme päiväksi työhön

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti jokaisella on myöskin niitä ns. huonoja päiviä. 
joskus sanat osuvat pahasti, tuttua on
komeata kerrontaa tässä maalailet
komeata kerrontaa tässä maalailet
 

Käyttäjän kaikki runot