Huomenna on se päivä

Runoilija Kätketyt Sanat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013
Viimeksi paikalla: 11.11.2019 13:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salakirjoittaja.. :)
 
Huomenna on se päivä
Kerään kaiken rohkeuteni
Sinun kanssasi kahvipöytään
Istun kertomaan aatokseni

Olen miettinyt sitä pitkään
Tunteet kulkevat omaa rataa
Niille mahda en enää mitään
Kerron sinulle.. tänään sataa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huominen voi olla myöskin tänään, upeaa pohdintaa <3 
Oiva runo aiheesta.
 

Käyttäjän kaikki runot