Nimetön

Runoilija rapamato

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä osaan lausua kolme runoa.

Yksi kertoo hiihtämisestä
ilman latua

Toinen listaa toimenpiteet
joilla maailma saataisiin hyväksi

Kolmannessa halataan
ja leikitään kivillä

Ehkä ne ovat ne tärkeimmät
millä elämässä pärjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

realismia

pidin

Todella ihana ja hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot