Runoilija metsäpeura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiihkeästi imetyn
tupakan harmaa
savujuova leijailee
kohti kattoa.

Musta mieleni pimentää
huoneeni paremmin
kuin ikkunoiden
eteen vedetyt verhot.

Tänä yönä menneisyyden
pölyinen kehrä kiertyy
ympärilleni.

Raotan verhoja,mutta
vain tyhjät kasvoni
heijastuvat ikkunassa.

Poskella vierivän kyyneleen
kimallus on
pimeän yöni
ainoa valo.

Selite: 
Tunnelma ei oikeasti ole näin synkkä..vain vähän erillaista fiilistelyä..;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot